2 horké nápoje, které si zamilujete
parallax background

2 horké nápoje, které si zamilujete

Medailonky s houbami
Listopad 3, 2018

 

Taky podle vás jablka a skořice patří k chladnější části roku? Já myslím, že jednoznačně! :) Proto i tyto recepty doprovází vůně a chuť jablek se skořicí, která je základem pro 2 varianty horkých nápojů - jemnější verzi s bezovým květem a silnější se zázvorem. V obou receptech je přidán Kitl Smrkáček, plný smrkových výhonků, vitaminu C a ochucený třtinovým cukrem.

Recepty jsem vytvořila ve spolupráci s firmou Kitl, o kterém jsem psala nedávno článek.

Napište mi do komentářů, jaká varianta vám chutná více. 

Zdraví zdar! :)

Kitl Syrob Zázvor + Smrkáček BIO

 

Ingredience:

1 l vody

2 jablka

10 hřebíčků

2 celé skořice

1-2 lžíce Kitl Syrob Zázvor

1-2 lžíce Kitl Smrkáček

 

Postup:

2 středně velká jablka nakrájím na měsíčky a dám vařit ve vodě asi 5 min spolu se skořicí a hřebíčky. Do hrnku o objemu 250 ml přidám po chvilce vychladnutí (aby se uchovaly vitamíny) 1-2 lžičky Kitl Syropu Zázvor a 1-2 lžičky Kitl Smrkáčka BIO, podle chuti. Oba sirupy nápoj osladí a dostanou do něj vitamíny a cenné látky. 

Kitl Syrob Bezový květ + Smrkáček BIO

 

Ingredience:

1 l vody

2 jablka

10 hřebíčků

2 celé skořice

1-2 lžíce Kitl Syrob Bezový květ

1-2 lžíce Kitl Smrkáček

 

Postup:

Jablka nakrájím na měsíčky a dám vařit ve vodě asi 5 min spolu se skořicí a hřebíčky. Do hrnku o objemu 250 ml přidám po chvilce vychladnutí (aby se uchovaly vitamíny) 1-2 lžičky Kitl Syropu Bezový květ a 1-2 lžičky Kitl Smrkáčka BIO, podle chuti. Oba sirupy nápoj osladí a dostanou do něj vitamíny a cenné látky.

Sledujte mě také na sociálních sítích a neutečou vám žádné novinky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *