Kapusičky s uzeným
parallax background

Kapustičky s uzeným

Dušená roštěnka na houbách
Prosinec 3, 2018
Kočičí svatba
Leden 22, 2019

 

Kapustičky s uzeným masem mohou být chutnout rychlou večeří nebo obědem.Růžičková kapusta je odelný druh košťálové zeleniny, která je nenáročná na pěstování a je odolná proti mrazům. Ideální zelenina na zimu. :)

Překonejte prvotní obavy a vzpomínky na školní jídelnu. Růžičková kapusta chutná výborně.

Ingredience:

500 g růžičkové kapusty

1 lžíce slunečnicového oleje

1 cibule

150 g uzeného

pepř

sůl

 

Postup:

Na oleji osmažím cibuli a až trochu povolí, přidám na kostičky nakrájené uzené maso a na čtvrtky nakrájenou růžičkovou kapustu. Přidám čerstvě mletý pepř a sůl. Vše opékám, dokud kapusta není měkká, ale ne rozvařená.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *