Kapustičky s uzeným masem mohou být chutnout rychlou večeří nebo obědem.Růžičková kapusta je odelný druh košťálové zeleniny, která je nenáročná na pěstování a je odolná proti mrazům. Ideální zelenina na zimu. 🙂 Překonejte prvotní obavy a vzpomínky na školní jídelnu. Růžičková kapusta chutná výborně.
Recept | Kapustičky s uzeným masem
- 6 ledna, 2019
- 4 porce
- Vytisknout recept
Suroviny
- 500 g růžičkové kapusty
- 1 lžíce slunečnicového oleje
- 1 cibule
- 150 g uzeného
- pepř
- sůl
Postup
- Step 1
- Na oleji osmažím cibuli a až trochu povolí, přidám na kostičky nakrájené uzené maso a na čtvrtky nakrájenou růžičkovou kapustu. Přidám čerstvě mletý pepř a sůl. Vše opékám, dokud kapusta není měkká, ale ne rozvařená.