Ředkvičky - Češka z Česka
parallax background

Ředkvičky

První máj
Duben 30, 2016
Krůtí maso na paprice
Květen 12, 2016
 

Křupané ředkvičky se svoji štiplavou chutí výborně doplní jarní saláty. Existují v různých barvách, tvarech a velikostech. V lidovém léčitelství se ředkvičky používaly jako prevence proti tvorbě ledvinových, močových a žlučových kamenů.

 

  • ředkvičky posilují odolnost proti nemocem

  • chrání před srdečními chorobami

  • pozitivně působí na zrak, paměť, postřeh, soustředění

  • udržují svěží a hladkou pleť

  • preventivně působí proti infekcím

  • dezinfikují sliznice nosu a vedlejších nosních dutin

  • rozpouštějí hleny

  • pomáhají proti nachlazení

  • pomáhají při trávení a dezinfikují trávicí trakt

 

 

 

 

Ředkvičky mají velký obsah vitaminu C. Dále obsahují vitamin B, kyselinu listovou, vlákninu, mnoho minerálních látek a stopových prvků.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *